HVALA ŠTO STE PRATILI SPECIJAL INTEGRISANE REDAKCIJE KURIRA! REKORDNA GLEDANOST KURIR TELEVIZIJE I REKORDNA POSETA SAJTA KURIR.RS
Foto: Kurir

HVALA ŠTO STE PRATILI SPECIJAL INTEGRISANE REDAKCIJE KURIRA! REKORDNA GLEDANOST KURIR TELEVIZIJE I REKORDNA POSETA SAJTA KURIR.RS

Vesti -

Kurir je prepoznat kao medij koji uvek prvi ima informacije o aktuelnim događajima i slike s lica mesta. Zahvaljujući specijalu “Presuda decenije” koji je integrisana redakcija Kurira pripremila povodom izricanja presude suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović, a koji je emitovan uživo u okviru Pulsa Srbije, u petak je Kurir televizija ostvarila rekordnu gledanost, a sajt Kurira rekordnu posetu.

U periodu od 11 do 14 časova Kurir televizija je bila ubedljivo najgledanija od svih kablovskih kanala, sa više nego duplim “šerom” od drugoplasiranog kanala.

02:13

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ: Policija ga odvela, evo ko je krenuo za njim

Od 3441 emisije emitovane tog dana na kablovskim kanalima koje prati Nielsen, Brze vesti emitovane u okviru Pulsa Srbije se i po gledanosti i po udelu u gledanosti nalaze na prvom i drugom mestu, dok je sama emisija Puls Srbije po gledanosti bila na četvrtom mestu, a po udelu u gledanosti na petom mestu.

Sajt Kurira je u petak 22. jula zabeležio rekordnu posetu u intervalu od 11 do 14 časova, sa rastom od 25 odsto u odnosu na isti period prethodnog petka.

Specijal “Presuda decenije” na sajtu je detaljno praćen kroz live blog i brojne vesti zahvaljujući čemu je otvoreno blizu 2.000.000 stranica, a Gugl analitika pokazuje da su snimci sa terena na sajtu Kurira tog dana imali više od milion pregleda. Pored toga, snimci iz specijala na Youtube kanalu Kurira pogledani su preko 1.120.000 puta.

Rekordi u gledanosti, poseti i broju otvorenih strana potvrđuju da je Srbija i ovaj put izabrala da prati Kurir. Hvala na poverenju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track