Saopštenje GO SNS u Novom Sadu Novosađani rekli ,,NE" nasilnicima
Foto: Promo

Saopštenje GO SNS u Novom Sadu Novosađani rekli ,,NE" nasilnicima

Vesti -

Grupica od stotinak lažnih ekologa i danas popodne na Šodrošu nastavila je da maltretira Novosađane, ali i da se iživljava nad zaštićenim životinjskim vrstama u priobalju, bacajući dimne bombe i izvodeći topovske udare. Toliko o njihovoj iskrenoj brizi o ekologiji.

Novi Sad
foto: Promo

Srpska napredna stranka u Novom Sadu ponosna je na to što su naši sugrađani rekli NE nasilnicima na čiji poziv putem tzv. nezavisnih medija se okupilo svega stotinak huligana i neradnika, među kojima ima i onih koji nisu iz Novog Sada. Potpuno je jasno da se ogromna većina Novosađana protivi svakoj vrsti destrukcije, a da podržava razvoj Srpske Atine u skladu sa vekom u kome živimo. Srpska napredna stranka izrazito se protivi tome da se kojekakve Ćute i Zelenovići pitaju za mišljenje gde treba da bude podignut most u Novom Sadu. Za to se pita struka, a ne ološ koji koristi ulicu kako bi eventualno jednog dana došao na vlast. One političare za vreme čijeg mandata je usvojen GUP, a sada se bore protiv istog tog dokumenta, posebno treba da je sramota! Reč je , naravno, o Borislavu Novakoviću, čoveku sa najdebljim obrazom u Srbiji. Uostalom, šta građanima mogu da ponude oni koji fizički napadaju novinarke, policiju, bacaju dimne bombe, demoliraju prostorije političkih protivnika, skrnave Gradsku kuću?

1 / 4 Foto: Promo

Na kraju, GO SNS poručuje nasilnicima da su nas loše procenili, kako Stranku, tako i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića. Nećemo se povući! Divljaštvo neće proći!

Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja