KONSTRAKTA o cifri od koje se vrti u glavi!
Foto: Promo

KONSTRAKTA o cifri od koje se vrti u glavi!

Vesti -

Izvođač koji je zaludeo čitav region, pa i čitav svet svojom pesmom „In Corpore Sano“ – Konstrakta, nastupiće sa Zemljom gruva na regionalnoj muzičkoj ceremoniji dodele priznanja – Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet 25. januara u Štark Areni, gde će izvesti svoj muzičko-scenski performans pred gotovo 20 hiljada ljudi, dok će potencijalnih 17 miliona iz čitavog regiona manifestaciju pratiti preko malih ekrana!

Ona nas je uverila da će se potruditi da ispuni sva očekivanja, a o tome da li ima tremu zbog ove cifre od „koje se vrti u glavi“ pogledajte u videu:

00:30

Konstrakta o cifri od koje se vrti u glavi!

Konstrakta je za numeru „In Corpore Sano“ nominovana u dve kategorije - Alternativna pop numera i Muzički video, za koje će publika u narednim danima moći da glasa.

Svi fanovi svoje glasove mogu da daju putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije.

Svoj nastup na MAC-u, pored Konstrakte i Zemlje gruva, do sada su potvrdili Jelena Rozga, Saša Matić, Aco Pejović, Coby, Voyage, Nikolija, Nucci, Teodora, Mahrina, Zera i Crni Cerak.

Ulaznice za najveći muzički spektakl regiona koji organizuje Skymusic dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity ili na Blagajni Štark Arene.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track