TREBA TI MREŽA SA NAJBOLJOM POKRIVENOŠĆU INTERNETOM? TO JE YETTEL. ZELENA MREŽA
Foto: Promo

TREBA TI MREŽA SA NAJBOLJOM POKRIVENOŠĆU INTERNETOM? TO JE YETTEL. ZELENA MREŽA

Vesti -

Želja da budemo uvek i svuda dostupni znači da nam treba što bolja pokrivenost brzim i pouzdanim mobilnim internetom. To je posebno važno u situacijama gde životi zavise od toga da li imate dobar mobilni signal, kao što su situacije sa kojima se svakodnevno suočava Gorska služba spasavanja u svom radu. Zato GSS i Yettel zajedno rade na tome da građanima predoče koliko je važno da budemo sigurni u digitalnom, ali i u stvarnom svetu i kako besprekorna mobilna pokrivenost može u tome da nam pomogne.

Bezbednost u “oflajn” svetu: Yettel i Gorska služba spasavanja Srbije mapirali su i obeležili šetačke i biciklističke staze širom Srbije. Deo su Yettel aplikacije, u sekciji pod nazivom „Yettel zelene staze“. U aplikaciji se trenutno nalazi 57 pešačkih i 12 biciklističkih staza. Staze su podeljene na lake, srednje i teške, i za svaku postoji informacija koliko je dugačka, koliko je vremena potrebno da se prođe, kao i na kojoj je nadmorskoj visini. Tu su i informacije o početnoj tački i fotografije, zanimljivosti o lokalitetu, tip podloge za šetnju i atrakcije koje se mogu naći na stazi. Sve staze pokrivene su Yettel mrežom, a ukoliko vam zatreba pomoć GSS-a, u aplikaciji se nalazi i njihov dežurni telefon.

Bezbednost u onlajn svetu: Sigurno korišćenje interneta je korisnicima veoma važno. Zato Yettel ima u ponudi „Safe Net“ koji štiti mobilne uređaje od najčešćih sajber pretnji, poput malvera, fišinga i botneta. Dok korisnici surfuju internetom u Yettel mreži, „Safe Net“ identifikuje i blokira zlonamerne veb lokacije i štiti korisnike od internet prevara koje služe za krađu ličnih ili finansijskih podataka. Ova funkcionalnost posebno je važna roditeljima, koji žele da zaštite decu od nepoželjnog sadržaja.

Prva zelena mobilna mreža: Yettel kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta svih parametara mreže, za šta već pet godina zaredom dobija BEST IN TEST priznanje internacionalne tehnološke kompanije UMLAUT. Prema ovom istraživanju iz maja 2023, Yettel ima najbolju pokrivenost internetom u Srbiji. Pored toga,Yettel je i prva 100% zelena mreža, jer Yettel mobilna mreža koristi električnu energiju koju u potpunosti potiče iz obnovljivih izvora,

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track