MAGIČAN GEL: Oslobodite se buđi i crnih fleka na jednostavan način!
Foto: promo

MAGIČAN GEL: Oslobodite se buđi i crnih fleka na jednostavan način!

Vesti -

Često se borite protiv buđi oko sanitarija i nikako da se rešite tih ružnih crnih i žutih fleka. Stalno čistite i vodite računa, ali se fleke stalno vraćaju. Možete da se oslobodite ovog problema na jednostavan način - OVDE!

Rešenje za ove nevolje je specijalan gel koji je namenjen upravo za tu svrhu: on popunjava pukotine oko sanitarija, eliminiše buđ i fleke, te sprečava njihovo ponovno nastajanje. Ovaj gel je idealan za sve vrste sanitarija, uključujući kade, tuš kabine, lavaboe i WC šolje. Takođe se može koristiti za popunjavanje prostora između pločica i za zidne pločice, kao i oko sudopera.

Gde ga možete nabaviti? Ovaj efikasan gel je teško pronaći uobičajenim kanalima kupovine, ali ga možete jednostavno poručiti online OVDE ili telefonom na broj 011/6 888 999.

Tifani Geliga, Hangar
foto: Promo

Pakovanje ovog supermoćnog gela je veoma praktično za korišćenje: u pitanju je tuba od mekane plastike koju možete lako pritisnuti da izađe gel. S obzirom na uzani vrh, gel se neće rasipati naokolo prilikom korišćenja, što omogućava precizno doziranje.

Gde ga možete nabaviti? Možete jednostavno poručiti online OVDE ili telefonom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track