Nikodijević: Još nije zakazana sednica privremenog veća!

Promena vlasti u Beogradu

Nikodijević: Još nije zakazana sednica privremenog veća!

Beograd -
Nikodijević je objasnio da je prvi došao na posao, pošto je u gradskoj upravi bio i ranije i kao domaćin pozvao ostale članove da dođu na kafu i dogovore se o načinu kako će raditi, da ih upozna sa službama, sekretarima

BEOGRAD - Član privremene uprave Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da se još ne zna kada će biti održana prva sednica tog organa. Demokratska stranka je saopštila da je u toku sednica privremenog veća na koju nije pozvana predstavnica DS-a Tatjana Pašić.

"Ne znam otkud informacija da je sednica održana ili zakazana. U ovom trenutku ne znamo ni kada će biti prva sednica", kazao je Nikodijević i dodao da će se članovi privremenog veća zajedno dogovoriti o terminu sednice.

Podsetivši da se predsednik veća Siniša Mali sutra vraća iz inostranstva, on je objasnio da je jutros prvi došao na posao, pošto je u gradskoj upravi bio i ranije i kao domaćin pozvao ostale članove da dođu na kafu i dogovore se o načinu kako će raditi, da ih upozna sa službama, sekretarima.

"U tom svojstvu sam pozvao Nebojšu Čovića, Andreju Mladenovića i Tatajnu Pašić s kojom sam se dogovorio da se svi, zbog njihovih obaveza, vidimo oko 12 i popijamo kafu", kazao je Nikodijević.

On je kazao da stvari treba relaksirati, postaviti na svoje mesto.

"U tom cilju sam pozvao sve članove da kao ozbiljni i odgovorni ljudi koji treba narednih nekoliko meseci da vode Beograd sednemo i dogovorimo se da, nevezano od političkih i ideoloških razlika, radimo posao u interesu građana Beograd", kazao je Nikodijević.

Vlada Srbije juče je imenovala privremenu upravu za Beograd - Srpsku naprednu stranku predstavljaju Siniša Mali i Čović, Socijalističku partiju Srbije Nikodijević, Demokratsku stranku Srbije Mladenović, a DS Tatjana Pašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track