BEOGRAD: Radno vreme pošti za božićne i novogodišnje praznike!
Foto: Dragan Kadić

Pošta Srbije

BEOGRAD: Radno vreme pošti za božićne i novogodišnje praznike!

Beograd -
U sredu 1. januara, osim Glavne pošte u Takovskoj 2, biće dežurne pošte na graničnim prelazima. Povodom manifestacije "Ulica otvorenog srca" u Beogradu, na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske ulice radiće pokretna pošta od 10 do 16 sati

BEOGRAD - Pošte koje imaju celodnevno radno vreme sutra će raditi skraćeno do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 u Beogradu koja radi 24 sata dnevno i državnim i verskim praznicima, saopštilo je Javno preduzeće "Pošta Srbije".

U sredu 1. januara, osim Glavne pošte u Takovskoj 2, biće dežurne pošte na graničnim prelazima.

Povodom manifestacije "Ulica otvorenog srca" u Beogradu, na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske ulice radiće pokretna pošta od 10 do 16 sati, a ona će obavljati prijem običnih pismonosnih pošiljaka i prodaju artikala.

U četvrtak, 2. januara, u Beogradu će od 8.00 do 19.00 sati dežurati pošte u Nehruovoj 68 b i Tržnom centru "Stadion", dok će pošta u TC "Novi Merkator", Bulevar umetnosti 4-6 raditi od 9.00 do 19 sati.

Tog dana dežuraće i pošte u Novom Sadu u ulicama Temerinski put 50, Teodora Mandića 23, Futoški put 93c, Narodnog fronta 73a, Bajči Žilinskog 4 i dr Svetislava Kasapinovića 10-14, kao i u Temerinu, Bačkoj Palanci, Šapcu, Vršcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Subotici, Kragujevcu, Nišu, na Kopaoniku i Zlatiboru, ali i na graničnim prelazima.

Na Božić, 7. januara dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, kao i pošte na graničnim prelazima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja