BEOGRAD: Održan sastanak predstavnika grada i Bus plusa!
Foto: Bus Plus

Otkup većinskog udela

BEOGRAD: Održan sastanak predstavnika grada i Bus plusa!

Beograd -
Obe strane su se saglasile oko većine spornih pitanja i da je neophodno utvrditi novi pravni okvir saradnje. Dogovoreno je da, ukoliko pregovori budu uspešno završeni, javnost bude potpuno upoznata sa svim detaljima postignutih dogovora

BEOGRAD - Predstavnici Privremenog organa Beograd i kompanija Apeks i KentKart razgovarali su danas o unapređenju "Bus plus" sistema naplate karata i upravljanja vozila gradskog prevoza.

Kako je saopštila gradska uprava, obe strane su se saglasile oko većine spornih pitanja i da je neophodno utvrditi novi pravni okvir saradnje.

Pregovori će, kako je najavljeno, biti nastavljeni u četvrtak, 6. februara.

Dogovoreno je da, ukoliko pregovori budu uspešno završeni, javnost bude potpuno upoznata sa svim detaljima postignutih dogovora, kao i da do završetka pregovora nijedna strana ne daje izjave za javnost.

Na čelu delegacije Beograda koja pregovara sa vlasnicima "Bus plus" sistema je predsednik Privremenog organa Siniša Mali.

On je nedavno izjavio da je jedna od mogućnosti da Grad otkupi većinski udeo "Blus plus" sistema naplate karata i upravljanja vozila gradskog prevoza uvedenog februara 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track