MIHAJLOVIĆEVA: Beograd mora da vodi tim ljudi
Foto: Fonet

Država u malom

MIHAJLOVIĆEVA: Beograd mora da vodi tim ljudi

Beograd -
Beograd se ne osvaja samo radi vlasti. Jasno smo pokazali da ne može da ga vodi jedan čovek, videli smo kako je bilo kada je Dragan Đilas privatizovao svu vlast u Beogradu, navela je potpredsednica SNS

BEOGRAD - Beograd je kao država i mora da ga vodi pet ili šest ljudi, gradonačelnik će biti samo prvi među jednakima, kaže potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Ona je rekla je da će se "naprednjaci dogovoriti oko toga ko će biti taj prvi među jednakima", ali da je za nju najvažnije da je tim uigran.

"Beograd se ne osvaja samo radi vlasti. Jasno smo pokazali da ne može da ga vodi jedan čovek, videli smo kako je bilo kada je Dragan Đilas privatizovao svu vlast u Beogradu", rekla je ona.

Zorana Mihajlović je na pitanje zašto je ime kandidata za gradonačelnika "najstrože čuvana tajna SNS" rekla da joj nije jasno zašto se insistira na pitanju ko će biti gradonačelnik, a pristala je samo da kaže ko bi mogao da bude u tom timu i navela imena Nebojše Stefanovića, Siniše Malog, svoje, ali i Gorana Vesića.

Govoreći o glavnim adutima za beogradske izbore, navela je projekat "Beograd na vodi", čija bi prva faza trebalo da počne ove godine.

"Taj projekat nije samo za Beograd, već za celu Srbiju, da se angažuju svi koji mogu da rade, da se pozovu i privuku i mala i srednja preduzeća, da se oživi građevniski sektor", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track