Jovičić: Bačen novac na repliku Terazija, utvrditi odgovornost
Foto: Nemanja Pančić

Rasipanje novca

Jovičić: Bačen novac na repliku Terazija, utvrditi odgovornost

Beograd -
Ova "kula od kartona" koštala je 114 miliona dinara građane Beograda. To je još jedan u nizu promašenih projekata DS-a u glavnom gradu koji građanima nije doneo ništa, ali je itekako bio unosan za pojedince koji su bili bliski bivšoj vlasti

BEOGRAD - Kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda sa liste "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujemo" Aleksandar Jovičić ocenio je danas da je izgradnja Replike Terazija u Novom Beogradu primer rasipanja novca građana glavnog grada od strane bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa i njegovih saradnika i da zbog toga treba utvrditi krivičnu odgovornost.

"Ova "kula od kartona" koštala je 114 miliona dinara građane Beograda. To je još jedan u nizu promašenih projekata DS-a u glavnom gradu koji građanima nije doneo ništa, ali je itekako bio unosan za pojedince koji su bili bliski bivšoj vlasti", rekao je Jovičić novinarima na konferenciji koju je organizovao na prostoru ispred tematskog parka Replika Terazija između Buvlje pijace i železničke stanice u Novom Beogradu.

Jovičić je napomenuo da se nada će se utvrditi krivična odgovornost onih koji su bacili taj novac, a da će oni 16. marta snositi i političku odgovornost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track