SNS: Izbori šansa za bolje upravljanje Beogradom

Izbori 2014

SNS: Izbori šansa za bolje upravljanje Beogradom

Beograd -
Za vreme vladavine Dragana Đilasa vlast je sa lokalnog nivoa premeštena na gradski i time centralizovana i kao takva zloupotrebljavana da bi se kaznili politički protivnici i oslabile opštine zarad ostvarivanja stranačkih i ličnih interesa, naveo je Milosav Miličković, potpredsednik gradskog odbora naprednjaka

BEOGRAD - Potpredsednik gradskog odbora SNS Milosav Miličković izjavio je danas da izbori 16. marta predstavljaju šansu da se iz korena promeni način upravljanja Beogradom i da gradske vlasti postanu zaista servis građana uz poruku da se SNS zalaže za decentralizaciju gradske uprave.

Miličković je rekao da je decentralizacija gradskih opština važna kako bi se nastavila borba protiv korupcije i kriminala u gradu Beogradu.

"Za vreme vladavine Dragana Đilasa vlast je sa lokalnog nivoa premeštena na gradski i time centralizovana i kao takva zloupotrebljavana da bi se kaznili politički protivnici i oslabile opštine zarad ostvarivanja stranačkih i ličnih interesa", rekao je Miličković.Kada lokalna samouprava nije centralizovana i korumpirana već decentralizovana ona tada na najbolji način reševa probleme građana, ocenio je Miličković.

"Ovi izbori nam pružaju šansu da iz korena promenimo upravljanje Beogradom i da se pobrinemo da nova vlast zaista bude servis građana. Ne smeju Beograđani da dozvole da Đilas ponovo bude gradonačelnik, jer bi to značilo još više korupcije u javnim gradskim preduzećima i još veći javni dug, a sve na štetu građana Beograda", rekao je Miličković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track