PREBAČEN U URGENTNI CENTAR: Teško povređeni Libijac sleteo na aerodrom Beograd!
Foto: Nebojša Mandić

Misteriozni let

PREBAČEN U URGENTNI CENTAR: Teško povređeni Libijac sleteo na aerodrom Beograd!

Beograd -
On se nalazi na reanimaciji i u toku je pružanje medicinske pomoći, a okolnosti povređivanja i o kome se radi još su uvek nepoznate

BEOGRAD - U šok-sobi.Privatni avion s teško povređenim državljaninom Libije Abelsidom el Hamaedom Abelahdom (34) sleteo je juče oko 16.10 sati na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, saznaje Kurir. Povređenog državljanina Libije na aerodromu su čekala ambulantna kola privatne klinike „Alfa medik“, kojima je 34-godišnji Libijac hitno prevezen u Urgentni centar i smešten na odeljenje reanimacije.

Povodom ovog slučaja, juče se niko iz Kliničkog centra Srbije nije zvanično obratio novinarima. Nezvanično se, međutim, saznaje da je Abelsid el Hamaed Abelahd zadobio teške povrede u eksploziji koja se dogodila u Tripoliju.

- Prema našim saznanjima, državljanin Libije je povređen u eksploziji automobila-bombe u centru Tripolija. On je zadobio višestruke povrede po celom telu i odmah posle prijema na odeljenje reanimacije Urgentnog centra lekari su započeli sa dijagnostikovanjem povreda, nakon čega je prebačen u šok-sobu - rekao je izvor Kurira iz Urgentnog centra.Sa aerodroma „Nikola Tesla“ do zaključenja ovog broja Kurira nisu želeli da komentarišu ko je vlasnik privatnog aviona kojim je Libijac dovezen.

( EPK/A.S.B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track