BEOGRAD: Zastoj tramvaja otklonjen, noćas obilnije padavine!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Nije bilo posledica padavina

BEOGRAD: Zastoj tramvaja otklonjen, noćas obilnije padavine!

Beograd -
Temperatura je pala, a večeras se očekuju obilnije padavine u svim delovima Beograda, rečeno je Republičkom hidrometeorološkom zavodu Srbije

BEOGRAD - Popodnevna kiša u Beogradu nakratko je izazvala zastoj na tramvajskoj liniji 3 Omladinski stadion - Kneževac, ali je u međuvremenu saobraćaj normalizovan, rečeno je u GSP "Beograd", a u Upravi za vanredne situacije ističu da nije bilo većih posledica padavina.

Zbog kiše koja se slila na deo saobraćajnice u blizini Kovnice novca na Topčideru i kratkotrajnog nestanka struje, tramvaj na liniji 3 vozio je od Omladinskog stadiona do Stare okretnice, a od okretnice do Kneževca bili su uključeni autobusi, navode u Dispečerskoj službi gradskog prevoznika i ističu da je situacija normalizovana i tramvaji su vraćeni na trasu.

Nema zastoja ni u drugim delovima grada, a načelnik Uprave za vanredne situacije Rade Milošević rekao je da nisu dobili nijednu prijavu o eventualnim posledicama nevremena koje je zahvatilo neke delove grada.

Prema informacijama iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHZS) kiša pada na Senjaku, Dedinju, Košutnjaku, Rakovici, a tokom popodneva i večeri smenjivaće se delovi grada u kojima će biti padavina.

Temperatura je pala, a večeras se očekuju obilnije padavine u svim delovima Beograda, rečeno je u RHZS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja