EDB OBAVEŠTAVA: Elektroenergetski sistem u Beogradu stabilan!
Foto: Zorana Jevtić

Poplava u prestonici

EDB OBAVEŠTAVA: Elektroenergetski sistem u Beogradu stabilan!

Beograd -
"Apelujemo na sve Beograđane da ukoliko primete poplavu u Trafo-stanicama koje se nalaze u njihovim objektima odmah obaveste Informativni Centar na telefon 011/395-77-99", poručili su iz EDB

BEGORAD - Elektrodistribucija Beograd (EDB) saopštila je vececras da je elektroenergetski sistem u Beogradu stabilan, a povremena isključenja po nalogu MUP-a Srbije isključivo su obavljana iz bezbednosnih razloga radi evakuacije stanovništva u poplavljenim delovima grada ( Ripanj, Rakovica, Rušanj, Vrčin, Begaljica, Umčari i Vinča ).

"Nadamo se da će ova noć i naredni dan u Beogradu proći bez problema", navedeno je u saopštenju EDB-a .EDB je u skladu sa uobičajenom praksom u ovakvim prilikama, organizovala vanredna dežurstva.

Sve dispečerske i monterske ekipe su u stalnom stanju pripravnosti, a operateri u Informativnom Centru EDB-a dežuraju 24 sata dnevno.

"Apelujemo na sve Beograđane da ukoliko primete poplavu u Trafo-stanicama koje se nalaze u njihovim objektima odmah obaveste Informativni Centar na telefon 011/395-77-99", poručili su iz EDB-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track