ZNAČAJNA DONACIJA: Beograd dobio 50 mobilnih pumpi za ispumpavanje vode!

Potpisan ugovor

ZNAČAJNA DONACIJA: Beograd dobio 50 mobilnih pumpi za ispumpavanje vode!

Beograd -
Dobijamo 50 mobilnih, lako prenosivih pumpi koje, za razliku od velikih pumpi koje su teške i moraju biti prenošene kamionima, mogu biti korišćene u svakom trenutku, rekao je Siniša Mali

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić prisustvovali su potpisivanju ugovora o donaciji 50 mobilnih pumpi za ispumpavanje vode iz poplavljenih objekata.

Ugovor o donatorstvu potpisali su Ivana Baćović iz Fondacije „SKS 365” i Nina Jandrić, gradska sekretarka za komunalne i stambene poslove, a potpisivanju je prisustvovao i Svetozar Veselinović, v.d direktora JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Gradonačelnik Beograda rekao je da se radi o izuzetno značajnoj donaciji koja dolazi u pravom trenutku.

"Dobijamo 50 mobilnih, lako prenosivih pumpi koje, za razliku od velikih pumpi koje su teške i moraju biti prenošene kamionima, mogu biti korišćene u svakom trenutku. Pumpe će preuzeti i koristiti JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i nakon saniranja poplava, one će nastaviti da budu korišćene na dobrobit svih sugrađana. Uz zahvalnost grada Beograda za donaciju, Fondacija „SKS 365” izrazila je želju da nastavi da učestvuje i u obnovi nekog od oštećenih objekata, i sa zadovoljstvom mogu da kažem da se radi o dobrom primeru društvene odgovornosti i za druge kompanije koje posluju u Beogradu i Srbiji", rekao je Siniša Mali.

Ivana Baćović iz Fondacije „SKS 365” istakla je da donacija nije jedina aktivnost koju fondacija planira.

"S obzirom na to da je situacija jako teška i zahtevna i da smo svesni da je posle poplava potrebno obnoviti mnogo objekata, mi ćemo se maksimalno uključiti u obnovu objekata. Takođe, svojim primerom želimo da utičemo, podstaknemo i ohrabrimo i druge kompanije i pojedince da se, u skladu sa vlastitim mogućnostima, aktivno uključe i pomognu obnovu poplavljenih područja", rekla je Baćovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja