BEOGRAD: Skupština grada u ponedeljak raspravlja o gradskom budžetu!

Na dnevnom redu predloga detaljne regulacije

BEOGRAD: Skupština grada u ponedeljak raspravlja o gradskom budžetu!

Beograd -
Na dnevnom redu četvrte sednice Skupštine grada, naći će se završni račun budžeta grada za 2013. godinu. Odluka o obimu sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština u 2014. i Odluka o gradskom budžetu za ovu godinu

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 23. jun, sednicu beogradskog parlamenta na čijem dnevnom redu je predlog gradskog budžeta za ovu godinu, saopštila je danas Gradska uprava.

Na dnevnom redu četvrte sednice Skupštine grada, naći će se završni račun budžeta grada za 2013. godinu, Odluka o obimu sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština u 2014. i Odluka o gradskom budžetu za ovu godinu.Odbornici će raspravljati i o prestanku važenja odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta, o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama, boravišnoj taksi, posebnoj naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine i nizu odluka od značaja za grad.

Pred odbornicima će se naći i Odluka o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora javnih preduzeća čiji je osnivač grad.

Na dnevnom redu je i nekoliko važnih predloga planova detaljne regulacije, Predlog za osnivanje osnovne škole "Kraljica Marija" u naselju Ovča, kao i izmene i dopune Odluke o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga.

Početak sednice najavljen je za 10 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track