BEOGRAD: Izmena trase linija 16, 23 i 25 zbog radova u Vojvode Micka
Foto: Beta

GSP

BEOGRAD: Izmena trase linija 16, 23 i 25 zbog radova u Vojvode Micka

Beograd -
Očekuje se da će radovi trajati do 7. avgusta, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 16, 23 i 25 saobraćaće od 09.00 časova izmenjenim trasama zbog radova na toplovodu Ulici Vojvode Micka, izjavio je jutros dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović.

Vozila na linijama 16 i 23 saobraćaće ulicama Višnjička, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića, Marijane Gregoran i dalje redovnom trasom, rekao je Obradović.Vozila na liniji 25 saobraćaće ulicama Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića, Marijane Gregoran i dalje redovnom trasom, objasnio je Obradović i dodao da se očekuje da će radovi trajati do 7. avgusta.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.000 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 77 tramvaja, 62 trolejbusa i 861 autobus, dodao je Obradović.Saobraćaj u Beogradu jutros se za sada obavlja bez gužvi, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Miloš Avakumović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track