POKRENUT POSTUPAK: Srpski Robin Hud ofarbao stubove, a usput ostavio svoju reklamu!
Foto: Zorana Jevtić

Sređivao grad, pa dobio prijavu

POKRENUT POSTUPAK: Srpski Robin Hud ofarbao stubove, a usput ostavio svoju reklamu!

Beograd -
Iako je Vukša poznat po samoinicijativnim akcijama za lepši Beograd, njih su građani prijavili jer radove nisu prijavili Direkciji za gradski prevoz

BEOGRAD - Protiv aktiviste Filipa Vukše i UG "Imamo plan" pokrenut je postupak jer su samoincijativno ofarbali stubove i postavili nove mape na dva stajališta gradskog prevoza.

Iako je Vukša poznat po samoinicijativnim akcijama za lepši Beograd, njih su građani prijavili jer radove nisu prijavili Direkciji za gradski prevoz.

Naime, na stajalištima koje su ofarbali su postavili i reklamu UG "Imamo plan", zbog čega je reagovala inspekcija.

Vukša je dospeo u javnost kada je sam štampao nalepnice za noćne linije GSP i u slobodno vreme ih lepio, jer se većina njih nije videla, pa građani nisu sigurni gde koji prevoz staje.

"Posle fakulteta dođem kući, nešto pojedem i onda uzmem merdevine na rame i krenem od stajališta do stajališta. Idem peške i lepim nalepnice za noćne linije Gradskog saobraćajnog preduzeća koje sam odštampao za 8.000 dinara moje ušteđevine jer su mi u Direkciji za javni prevoz rekli da nemaju para", naveo je tada za Kurir preduzimljivi Beograđanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track