MALI: Nastavljena modernizacija Gradske uprave, cilj veća efikasnost!
Foto: Fonet

Elektronizacija

MALI: Nastavljena modernizacija Gradske uprave, cilj veća efikasnost!

Beograd -
Gradonačelnik Siniša Mali je rekao da će taj projekat trajati dve godine i da će zahvaljujući tome, Gradska uprava biti potpuno transparentna i na usluzi građanima 24 sata dnevno

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas dalju modernizaciju pojedinih delova Gradske uprave radi veće efikasnosti, ističući da je cilj potpuno uvođenje elektronske uprave.

On je, kako je saopšteno iz Gradske uprave, dodao da će taj projekat trajati dve godine i da će zahvaljujući tome, Gradska uprava biti potpuno transparentna i na usluzi građanima 24 sata dnevno.

"Prema anketi koju smo nedavno uradili, građani su izuzetno zadovoljni načinom na koji sada funkcioniše Gradska uprava. U naredna tri meseca modernizovaćemo pisarnicu, kako bi taj deo prijema dokumenata bio na pravi način organizovan", rekao je Mali.

On je istakao da je već dosta toga urađeno, pa svi sekretarijati, puno radno vreme, koje je inače promenjeno, primaju građane.

"Zahvaljujući novim tehnologijama, građani će moći da budu potpuno uključeni u rad Gradske uprave", zaključio je Mali koji je obišao zgradu Gradske uprave, u Ulici kraljice Marije 1 gde je razgovarao sa zaposlenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track