POVREDIO MU GLAVU: Poklopac autobusa pokosio policajca u Beogradu
Foto: Kurir

Nakratko izgubio svest

POVREDIO MU GLAVU: Poklopac autobusa pokosio policajca u Beogradu

Beograd -
Incident u kome je povređen saobraćajni policajac dogodio se dok je on regulisao saobraćaj, kada je pored njega prošao autobus GSP koji je najverovatnije naleto na rupu na putu, zbog čega se otvorio poklopac sa leve strane vozila i udario ga u glavu

BEOGRAD- Saobraćajni policajac povređen je u ponedeljak u Bulevaru despota Stefana kada ga je udario u glavu limeni poklopac autobusa.

Dok je stajao na razdelnom ostrvu i regulisao saobraćaj, pored njega je prošao autobus GSP-a na liniji 26. Vozilo je najverovatnije naletelo na rupu na putu, posle čega se otvorio poklopac sa leve strane vozila i udario saobraćajca.

Policajac je na trenutak izgubio svest. Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, gde je pregledan zbog povreda glave i ramena, posle čega je pušten.

Željko Milković, generalni direktor GSP-a, rekao je da je autobus čiji je poklopac povredio saobraćajca, starije proizvodnje, ali da to nije opravdanje što je došlo do ugrožavanja bezbednosti.

Ukoliko se ispostavi da poklopac nije bio adekvatno pričvršćen aluminijumskim klapnama, biće sankcionisani oni koji su održavali vozilo.

“Takođe, odgovaraće vozač tog autobusa ako je iz nekog razloga otvarao poklopac, a nije ga dobro zatvorio“, kaže Milković.

( Politika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track