NIKODIJEVIĆ ZAKAZAO: U sredu sednica Skupštine grada
Foto: Marina Lopičić

Puno obaveza za odbornike

NIKODIJEVIĆ ZAKAZAO: U sredu sednica Skupštine grada

Beograd -
Na dnevnom redu naći će se Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o dodatnim oblicima zaštite porodilja na teritoriji grada Beograda, Predlog odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta, kao i Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za sredu, 21. januar, u 10 časova sednicu Skupštine grada Beograda. Trinaesta po redu sednica će se održati u zgradi Skupštine grada Beograda na Trgu Nikole Pašića 6, u sali 10.

Na dnevnom redu naći će se Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o dodatnim oblicima zaštite porodilja na teritoriji grada Beograda, Predlog odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta, kao i Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu neizmirenih izvornih i ustupljenih javnih prihoda privrednih društava „Simpo” a.d. Vranje, „Kondiva” d.o.o. Bujanovac i „Simpo Line” d.o.o. Vranje u trajni ulog Grada Beograda u kapitalu „Simpo”a.d. Vranje.

Odbornici će razmatrati i Predlog strategije upravljanja rizicima Grada Beograda, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na prenos osnivačkog udela u Privrednom društvu „Veletržnica – Beograd” d.o.o. sa JKP „Gradske pijace” na Grad Beograd, Predlog odluke o izmeni Odluke o promeni osnivačkog akta Javnog urbanističkog preduzeća, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o promeni osnivačkog akta Javnog preduzeća za stambene usluge, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Statuta JP „Gradsko stambeno”.

Razmatraće i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Statuta JKP „Beogradske elektrane”.

Po skraćenom postupku odbornici će razmatrati Predlog rešenja o imenovanju glavnog urbaniste i Predlog rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju komisije za planove Skupštine grada Beograda.

( Beonifo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track