Žitelji Mladenovca, Sopota i Grocke neće plaćati putarinu

Žitelji Mladenovca, Sopota i Grocke neće plaćati putarinu

Beograd -
Svim žiteljima ovih opština koji imaju prebivalište biće izdavane kartice sa imenom i registrovanim brojem automobila koje će koristit za ulazak na naplatne rampe
BEOGRAD - Žitelji Mladenovca, Sopota i Grocke ubuduće neće više plaćati putarinu na delu auto-puta prilikom dolaska u centralni deo Beograda.
Ovo je dogovoreno na sastanku gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i predsednika Skupštine grada Aleksandra Antića sa ministrom za infrastrukturu i energetiku Milutinom Mrkonjićem i Zoranom Drobnjakom, direktorom Javnog preduzeća „Putevi Srbije”.
Na sastanku je dogovoreno da se svim žiteljima ovih opština, tačnije građanima koji imaju prebivalište u Mladenovcu, Sopotu i Grockoj, kao i auto registrovan na svoje ime, ubuduće izdaju kartice sa imenom i registarskim brojem automobila, koje će koristiti za ulazak na naplatnim rampama Tranšped, Vrčin i Mali Požarevac.
Grad Beograd će iz svog budžeta za ovu uslugu JP „Putevi Srbije” naknadno preneti određena novčana sredstva, čiji iznos neće prelaziti 100 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track