VOZAČI GSP OČAJNI: Dve godine obilazimo udarne rupe na Gazeli i po gradu, uništićemo autobuse!
Foto: Kurir

Protest Sindikata gradskog prevoznika

VOZAČI GSP OČAJNI: Dve godine obilazimo udarne rupe na Gazeli i po gradu, uništićemo autobuse!

Beograd -
Članovi Sindikata ukazali na nagomilane probleme sa kojima se suočavaju i apeluju na nadležne da ih reše kako bi se sačuvali autobusi, koji su vlasništvo svih Beograđana

Saobraćajni sindikat GSP "Beograd" danas u 13 časova na ulivanju ulazne rampe iz pravca Savske ulice ka mostu Gazela, okupio je svoje članove i ukazao nadležnima na problem dve velike udarne rupe, koje niko ne sanira dugi niz godina!

Problem je u tome što novi autobusi "Solaris", koji su još uvek u garanciji, saobraćaju navedenom saobraćajnicom i česti prelasci preko udarnih rupa oštećuju donji podstroj autobusa. Nažalost, ove dve rupe nisu jedini problem-katastrofalno je stanje na terminusima "Trg Republike" i "Borča 3", objašnjavaju sindikalci kojima je stalo da sačuvaju vozila, inače vlasništvo svih Beograđana!

Dve godine vozači obilaze ovu rupu. Najgore je u špicu
Dve godine vozači obilaze ovu rupu. Najgore je u špicu

- I na kraju sada kada ne rade tramvaji u Bulevaru oslobođenja, u delu od Veterinarskog fakulteta do kružnog toka na Slaviji treba podići noseći trup puta ( habajući sloj i armature) i taj deo uraditi kako treba. Na toj deonici rupe su toliko česte da delovi autobusa otpadaju. Ulice kojima saobraćaju vozila GSP "Beograd" u kojima su oštećenja najveća su Karađorđeva, Ruzveltova, Kneza Miloša, Brankova i Ustanička ulica - objašnjavaju vozači koji podsećaju da je potrebno rešiti problem!

Ratkapne odlaze, putara nema
Ratkapne odlaze, putara nema

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track