TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 4 povređeno u 4 saobraćajke, jedno ranjavanje nožem
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 4 povređeno u 4 saobraćajke, jedno ranjavanje nožem

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, a jedno lice je ranjeno nožem, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba je zadobila ubodnu ranu u desnoj polovini grudnog koša nešto pre 20 časova u Ulici Gospodara Vučića 222, a prevezena je hirurgu u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 40 godina je u sudaru, u kojem su učestvovala vatrogasna kola, oko 22.10 sati kod ambulante aerodroma u Surčinu zadobio povrede grudnog koša, glave i istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 19.15 sati na uglu ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Djinđića muškarac star oko 32 godine je zadobio povredu glave i istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star oko 59 godina je u udesu oko 00.40 časova na kružnom toku na Novom Beogradu zadobio istegnuće vrata, a prevezen je u KBC Bežanijska Kosa, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 30 godina u udesu oko 21.40 sati u Vojvođanskoj ulici zadobio povrede glave i grudnog koša, ali je odbio transport do bolnice, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track