MOMAK I DEVOJKA PALI S MOTORA: U četiri udesa šest lica povređeno
Foto: Dragan Kadic

Noć u Beogradu

MOMAK I DEVOJKA PALI S MOTORA: U četiri udesa šest lica povređeno

Beograd -
Devojka stara oko 16 godina, suvozač na motoru, zadobila je prelom jagodične kosti, razderotine na glavi, gornjoj usni i kolenu i povredu ramena, a muškarac star oko 20 godina, vozač motocikla, zadobio je prelom ključne i nosne kosti, povrede glave, vrata, grudnog koša i stomaka, razderotine glave i kolen

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, od kojih četiri teže, među kojima i 16-godišnja devojka, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

"Dve osobe su teže povređene u udesu koji se dogodio oko 22.40 sati u Ulici Deseti oktobar u Velikoj Moštanici", rekla je Macura.

"Devojka stara oko 16 godina, suvozač na motoru, zadobila je prelom jagodične kosti, razderotine na glavi, gornjoj usni i kolenu i povredu ramena, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra", istakla je portparol Hitne pomoći.

"Muškarac star oko 20 godina, vozač motocikla, zadobio je prelom ključne i nosne kosti, povrede glave, vrata, grudnog koša i stomaka, razderotine glave i kolena, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra", kazala je Macura.

"U udesu oko 20.25 sati u Ulici patrijarha Joanikija, odnosno na Vidikovačkom vencu, muškarac star oko 42 godine je zadobio otvoreni prelom potkolenice, obilno je krvario, a prevezen je u Urgentni centar", rekla je Macura.

"Tom prilikom muškarac star oko 36 godina zadobio je kontuziju glave i prevezen je u Urgentni centar, dok devojčica uzrasta tri godine nije imala vidljive povrede", objasnila je portparol Hitne pomoći.

Mladić star 25 godina, vozač motocikla, je oko 15 minuta posle ponoći na obilaznici oko Beograda u delu od Pupinovog mosta ka Borči zadobio oguljotine boka i kolena i bio je bez svesti, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Žena stara 54 godine je u udesu oko 00.02 časa na Kružnom putu u delu od Resnika ka Avali zadobila kontuziju rebara, ali je odbila transport u bolnicu, rekla je Macura.

Tom prilikom dvojica dečaka uzrasta četiri i osam godina nisu imali vidljive povrede, pa su roditelji odbili njihov transport u bolnicu, dodala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 118 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track