Siniša Mali obišao renoviranu školu Ivan Goran Kovačić na Zvezdari

1. septembar

Siniša Mali obišao renoviranu školu Ivan Goran Kovačić na Zvezdari

Beograd -
Vi ste đaci najlepše škole u Beogradu u ovom trenutku, a ja sa nadam da ćemo biti dovoljno pametni i spremni da sve škole u Beogradu uredimo kao ovu, izjavio Mali
1 / 6

Povodom početka nove školske godine, gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas u potpunosti obnovljenu Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić” na Zvezdari.On je profesorima, roditeljima i deci, a posebno đacima prvacima poželeo uspešan početak nove školske godine.

- Vi ste đaci najlepše škole u Beogradu u ovom trenutku, a ja sa nadam da ćemo biti dovoljno pametni i spremni da sve škole u Beogradu uredimo kao ovu. Video sam novu salu, igralište, kabinet za istoriju. Imate priliku da učite i svoje vreme provodite u najlepšem okruženju. Mi smo svoje uradili, a na vama je da budete dobri đaci, slušate profesore i budete uspešni u budućnoti - rekao je Siniša Mali.On je naglasio da je Grad Beograd u toku leta renovirao veliki broj škola.

- Na taj način smo pokušali da promenimo i unapredimo oko 110 objekata. Škola „Ivan Goran Kovačić” doživela je potpunu promenu i svi smo ponosni na to. Ovo je primer kako treba da radimo i u budućnosti - rekao je gradonačelnik, koji je zahvalio Agenciji za investicije i stanovanje Grada Beograda, kao i izvođaču na kvalitetnom i na vreme odrađenom poslu.

Direktor škole Miomir Dragaš je ovom prilikom rekao da je njegov san o obnovi škole od pre deset godina ostvaren.- Danas sam srećan i ponosan. Nije bilo lako, ali uz pomoć kolega, roditelja i nadležnih, škola je renovirana i sada je objekat za ponos svih građana Zvezdare - rekao je Dragaš i zahvalio Gradu Beogradu i svima koji su pomogli u rekonstrukciji škole.

Događaju su prisustvovali Irena Vujović, pomoćnica gradonačelnika, Snežana Đurić, gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu, njen pomoćnik Igor Raičević, direktor Agencije za investicije i stanovanje Luka Petrović, kao i Edip Šerifov, predsednik opštine Zvezdara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track