PROBLEM SA SKRETNICOM: Tramavaji 12 i 13 saobraćaju izmenjenom trasom
Foto: Marina Lopicic

Prevoz u Beogradu

PROBLEM SA SKRETNICOM: Tramavaji 12 i 13 saobraćaju izmenjenom trasom

Beograd -
Vozila na liniji 12 saobraćaju od Gospodarske mehane do Omladinskog stadiona, a na liniji 13 od Gospodarske mehane do Bloka 45

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 12 i 13 saobraćaju jutros izmenjenom trasom, zbog tehničkog problema sa skretnicom u Dobrom polju, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Vozila na liniji 12 saobraćaju od Gospodarske mehane do Omladinskog stadiona, a na liniji 13 od Gospodarske mehane do Bloka 45, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Dušan Obradović.

Na beogradskim ulicama, prema njegovim rečima, saobraća 1.267 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 150 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.023 autobusa. Saobraćaj u Beogradu trenutno je povremeno pojačan na prilazima gradu, izjavio je jutros Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track