NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u dve saobraćajke
Foto: Dado Đilas

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u dve saobraćajke

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima obraćale sve vrste hroničnih bolesnika, među kojima psihijatrijski, srčani i astmatičari

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve muške osobe povređene su u udesu, koji se dogodio oko 22 časa u Ulici Jovana Rajića, rekla je Tanjugu Macura. Muškarac star oko 45 godina zadobio je povrede glave, oba kolena i oba stopala i istegnuće vrata, a mladić star oko 27 godina imao je povrede glave i levog kuka, istakla je Macura i dodala da su obojica prevezeni na VMA. Muškarac star oko 52 godine u udesu oko 21.50 časova u Bulevaru Vojvode Mišića ispred broja 41 zadobio je povredu natkolenice, odnosno butine, a prevezen je na VMA, kazala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima obraćale sve vrste hroničnih bolesnika, među kojima psihijatrijski, srčani i astmatičari.

Macura je upozorila da vetar, uz nižu temperaturu vazduha ujutro, može doprineti ubrzanoj pojavi angine pektoris, odnosno bolova u grudima ili astmatičnog napada.

Portparol Hitne pomoći je tim osobama savetovala da ne žure i ne rade teže fizičke poslove i upozorila da će vetar smetati nervoznim osobama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track