NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređeno u dva udesa
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređeno u dva udesa

Beograd -
Hitna pomoć je za protekla 24 časa u Beogradu obavila 255 intervencija, od kojih 61 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima tokom noći najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 121 intervenciju od kojih 17 na javnim mestima, a dve osobe su povređene u dva saobraćajna udesa koja su se dogodila tokom noći i jutra, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba je u udesu oko 03.15 časova u Ulici Dragoslava Srejovića zadobila povredu glave, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Tanjugu Macura.

Ženska osoba je u udesu oko 23.25 sati na Novom Novosadskom autoputu kod Zemunskog parka zadobila povredu glave, istakla je portparol Hitne pomoći.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 22 časa u Ulici 29. novembra u Malom Mokrom Lugu, ali tom prilikom niko nije povređen, kazala je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 časa u Beogradu obavila 255 intervencija, od kojih 61 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima tokom noći najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom.

Portparol Hitne pomoći je savetovala veliki oprez u saobraćaju, nošenje toplije odeće, uzimanje toplih napitaka, čuvanje imuniteta i dodala da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track