VLADIMIR KECMANOVIĆ O NAPADIMA NA KURIR: Podržavam Kurir, argumenti su na strani Kurira!
Foto: Dragan Kadić

TV Pink i Informer danima objavljuju beskrupulozne laži protiv Kurira

VLADIMIR KECMANOVIĆ O NAPADIMA NA KURIR: Podržavam Kurir, argumenti su na strani Kurira!

Politika -
Povodom brutalnih napada Milovih plaćenika Željka Mitrovića i Dragana Vučićevića koji gnusnim lažima pokušavaju da izvrše pritisak na Kurir i Aleksandra Rodića kako bi prekinuli pisanje o protestima u Crnoj Gori, pooznati srpski pisac Vladimir Kecmanović podržao je izveštavanje Kurira o protestima u Crnoj Gori.
"Ne ulazeći u zakulisne pozadine ovdašnjih medijskih razračunavanja i političkih prestrojavanja, kao ni u istoriju odnosa Željka Mitrovića i Aleksandra Rodića – nemoguće je prevideti činjenicu da je izveštavanje određenog broja srpskih medija o najnovijim protestima u Crnoj Gori bilo ispod najnižeg profesionalnog nivoa. I ne ulazeći u istraživanje odnosa tih medija sa režimom Mila Đukanovića, ne mogu da ne primetime da takvo, navijačko novinarstvo, u konačnom ishodu najviše šteti onome koga nekritički podržava. U onoj meri u kojoj su napadi na Kurir motivisani sukobima vezanim za ovaj, konkretan slučaj, argumenti su na strani vaših novina", poručio je Kecmanović.
Informer već danima objavljuje beskrupulozne laži protiv Kurira, koje po nalogu Mila Đukanovića fabrikuje Vladimir Beba Popović i dostavlja Informeru,a potom ih preuzima TV Pink i emituje u vestima na svakih sat vremena
EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track