Najnovije vesti

BG PUN KO OKO: Svi hoteli popunjeni, mesta više nema!
Foto: Beoinfo.

Navala za Novu godinu

BG PUN KO OKO: Svi hoteli popunjeni, mesta više nema!

Beograd
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da u beogradskim hotelima više nema slobodnih mesta.

“Naš grad je već pun stranaca kako iz regiona tako iz drugih evropskih zemalja i već se pokazalo da je odluka Skupštine grada da organizuje četiri koncerta, počev od danas, bila ispravna”, kazao je Vesić, navodi se u saopštenju gradske uprave.

 

On je naveo da u beogradskim hotelima više nema mesta, da su drugi smeštajni kapaciteti, kao i restorani, već popunjeni i da raste prihod od maloprodaje.

 

“Već sada možemo da kažemo da će prihod grada od proslave Nove godine biti veći nego što je to bilo prošle godine, kada je grad zvanično zaradio oko 17 miliona evra, a nezvanično preko 20 miliona”, istakao je Vesić.

 

“Budimo pažljivi i predusretljivi prema turistima, pomozimo im da se snađu i lepo provedu u našem gradu, da požele ponovo da dođu u Srbiju i Beograd i da kasnije lepo pričaju o našem gradu. Zato, od večeras uživajmo u koncertima i bogatom novogodišnjem program”, rekao je gradski menadžer.

 

Koncerti u organizaciji Gradske uprave počinju večeras ispred Doma Narodne skupštine i održavaće se sveke večeri u naredna četiri dana.

 

(B 92)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...