Najnovije vesti

(VIDEO) VUK JE UKRASIO SA 50.000 SIJALICA: O ovoj kući sa Voždovca priča ceo svet
Foto: Printscreen Instagra

Želja mu je da ukrasi ceo Beograd

(VIDEO) VUK JE UKRASIO SA 50.000 SIJALICA: O ovoj kući sa Voždovca priča ceo svet

Beograd
BEOGRAD - Kuća Voždovčanina Vuka Tomića koja se nalazi u Gostivarskoj ulici broj 32 važi za jednu od najlepše ukrašenih u Beogradu tokom novogodišnjih praznika.

Za Vuka Nova godina na Voždovcu počinje onog trenutka kad Vuk Tomić prvi put uključi ove godine čak 50.000 sijalica kojima od devete godine ukrašava svoju kuću u Gostivarskoj ulici. U ovom prelepo ukrašavanju uživaju stari i mladi.

Nista bez vatrometa #najlepseokicenakucauBeogradu

A video posted by Jelena Djokic (@jelena293) on Dec 28, 2015 at 10:34am PST

On već skoro 16 godina za praznike ukrašava kuću, ne broji kilovate potrošene struje, ni sate utrošene u pripreme.

Vuk priznaje da je na ideju došao dok gledao film „Sam u kući“, a u međuvremenu je novogodišnja dekoracija prestala da mu bude samo hobi, već je prerasla u ozbiljnu nameru da osmisli idejno rešenje za ukrašavanje celog Beograda.

Kako je to Vuk ukrasio svoju kuću u Gostivarskoj ulici prošle godine pogledajte ovde:

- Ništa nije bitno, samo da kuća bude ukrašena sa što više stila - kaže Tomić.

U kupovini dekoracije angažovana je cela porodica Tomić, tako da pored nabavke preko interneta, sijalice redovno stižu i od sestara koje žive u inostranstvu.

Foto: Printscree Instagram
Foto: Printscree Instagram

On priznaje da kićenje ponekad ume da bude i naporno, kao recimo ove godine, kad mu je jaka košava otežavala posao, zbog čega je ostajao na krovu cele noći i odlazio na spavanje tek ujutru, kad bi završio sa onim što je namerio.

Vuk, po zanimanju pi-ar menadžer, 2005. je dobio i priznanje grada za najlepše okićenu kuću u gradu.Osim Voždovčana,  ispred kuće zastaju Beograđani iz svih delova grada koji slikaju i dive se Vukovom požrtvovanju da njegova kuća bude najlepša za novogodišnje praznike.

(EPK)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...