VESIĆ U OBRENOVCU: Radovi na deonici Draževac-Mislođin gotovi za 3 meseca
Foto: Beoinfo

Direktna veza sa Ibarskom magistralom

VESIĆ U OBRENOVCU: Radovi na deonici Draževac-Mislođin gotovi za 3 meseca

Beograd -

Prvi čovek Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji puta na deonici Draževac-Mislođin u opštini Obrenovac, koji će biti završeni za tri meseca.

Istakao je će, da kada radovi budu završeni, selo Mislođin biće direktno vezano za Stepojevac, odnosno za Ibarsku magistralu i dodao da je put Draževac- Mislođin dužine 6,6 kilometra.

"Opština je radila ovaj put od centra sela do Stepojevca, malo više od tri kilometra i to je urađeno iz opštinskih sredstava, koje smo mi kao grad Beograd dali opštini Obrenovac. Sada je na redu ovaj duplo duži potez i kada to bude završeno za tri meseca, iz Mislođina će imati direktnu vezu sa Stepojevcem, odnosno Ibarskom magistralom", rekao je Vesić.

Vršilac dužnosti direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak rekao je da je zahvaljujući Vladi Srbije, Miistarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, to preduzeće izdvojilo oko 65 miliona dinara da se uradi ta deonica.

"Nastojaćemo da u ovoj i narednoj godini izdvojimo još sredstava da sredimo ceo ovaj put do Obrenovačkog puta", rekao je Drobnjak.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izrazio je zadovoljstvo zbog početka radova.

"Raduje me što smo ujedinjeni pokazali da možemo da rekonstruišemo ne samo ovaj, nego i put ka Valjevu, Banjanima i uz Koridor 11, koji prolazi kroz našu teritoriju", rekao je Čučković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track