Marko Đurić: SNS će osloboditi Vračar 24. aprila
Foto: Zorana Jevtic

Član Predsedništva SNS ulepšavao Čuburski park

Marko Đurić: SNS će osloboditi Vračar 24. aprila

Politika -

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS Marko Đurić učestovao je danas u akciji uređenja Čuburskog parka u beogradskoj opštini Vračar i poručio da će SNS "osloboditi" Vračar posle 24 godine.

"Vračarom je 24 godine upravljala u različitim reinkarnacijama demokratska vlast, koja je napravila urbanistički haos od jedne od nekada najrazvijenijih i, po svim pokazateljima, najboljih opština u Srbiji", rekao je Đurić.

On je ocenio da su demokrate učinile da Vračar sve više podseća na "nerazvijenu palanku", a ne jednu od centralnih gradskih opština. "Vračar se 24. aprila ujedinjuje oko smene vlasti koja za 24 godine nije donela ništa, osim privilegija onih koji su bili okupljeni oko stranke koja je vodila opštinu u prethodne dve i po decenije", naveo je Đurić.

ZORAN BABIĆ U AKCIJI: Farbao gelendere i klupe u Skojevskom naselju

On je ocenio da Čuburski park predstavlja "paradigmu za zapostavljanje i zapuštanje Vračara" i da lokalne vlasti na Vračaru nisu u taj park ulagale u prethodnom periodu. Đurić je rekao da su se predstavnici SNS danas okupili kako bi pomogli u izvođenju radova u Čuburskom parku što je, kako je naveo, "najava novog proleća za Vračar, jednog napornog proleća koje će početi 24. aprila".

Đurić je i sam zasukao rukave i pomogao u farbanju objekata za igranje dece u parku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track