BAHATO: Vozilo doma zdravlja punih pet sati blokiralo pešački!
Foto: Kurir Sanja ćurčić

Pešaci morali da prave slalom na ulici

BAHATO: Vozilo doma zdravlja punih pet sati blokiralo pešački!

Beograd -

Pošto verovatno nije našao slobodno mesto, vozač sanitetskog vozila rešio je da se parkira baš na „zebri“, a ni njemu ni bilo kom drugom od zaposlenih nije palo na pamet da kasnije to vozilo preparkira

Jedan od zaposlenih u Domu zdravlja Stari grad u Beogradu, ne mareći ni za kakve saobraćajne propise, u subotu po podne oko 18 časova bahato je parkirao sanitetsko vozilo nasred pešačkog prelaza!

Da stvar bude još gora, ovo vozilo je nepropisno stajalo na „zebri“ preko puta doma zdravlja punih pet sati, blokirajući na taj način kretanje i pešaka, ali i drugih vozila. Pošto verovatno nije našao slobodno mesto, vozač sanitetskog vozila rešio je da se parkira baš na „zebri“, a ni njemu ni bilo kom drugom od zaposlenih nije palo na pamet da kasnije to vozilo preparkira.S obzirom na to da je reč o prometnoj ulici u centru grada, ova nesmotrenost je drugim učesnicima u saobraćaju izazvala brojne probleme. Dr Vesna Janjušević, direktorka Doma zdravlja Stari grad, kaže da nije upoznata s ovim slučajem i da će proveriti o čemu je reč.- U najhitnijem roku ću proveriti o čemu je reč i obavestiti javnost o tome - navodi Janjuševićeva.R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track