DRŽAVNO PRVENSTVO U SPORTSKOM PLESU: Više od 200 parova na podijumu!
Foto: Promo

Plesni savez Srbije i Ministarstvo sporta

DRŽAVNO PRVENSTVO U SPORTSKOM PLESU: Više od 200 parova na podijumu!

Beograd -

Nakon što je na domaćoj i međunarodnoj plesnoj sceni postigao mnogobrojna priznanja i titule, koreograf i profesionalni plesač Ivan Mileusnić rešio je da da svoj doprinos mlađim naraštajima pa će se tako 18.juna 2016. godine naći u ulozi glavnog organizatora državnog prvenstva u sportskom plesu.

Naime, plesni klub Dare to dance, koji predvodi Ivan Mileusnić, će zajedno sa Plesnim savezom Srbije i Ministarstvom omladine i sporta organizovati najveće i najbitnije takmičenje u našoj zemlji. Plesni parovi će se takmičiti u latino - američkim i standardnim plesovima, kao i u kombinaciji svih deset plesova.

Na prvenstvu će se takmičiti više od 200 parova u starijim kategorijama, dok kuriozitet predstavlja činjenica da će u najmlađoj kategoriji, u početnom uzrastu učestvovati oko 600 mališana, uzrasta od 7 do 11 godina.

Osim takmičenja svi gledaoci će imati priliku da u večernjem finalnom delu takmičenja uživaju u revijalnim nastupima članova kluba i Ivana Mileusnića i njegove partnerke, ali i specijalne plesne tačke u kojoj učestvuju Milan Kalinić, Lena Bogdanović, Slađana Ivanišević nekadašnjih učesnika TV šoua Ples sa zvezdama. Takođe, državno prvenstvo će iz VIP lože pratiti mnogi ViP gosti poput Ivane Peters, Danijele i Hafe Karić, Mire Škorić, glumice Jelene Gavrilović... dok će domaćini večeri biti poznati voditeljski par Bojan Glišić i Olivija Rogić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track