Sezona kupanja na bazenima od 17.juna

Bazeni

Sezona kupanja na bazenima od 17.juna

Beograd -
Cene karata su na nivou prošlogodišnjih - pojedinačne karte za odrasle koštaju 250 dinara, za decu do sedam godina 100 dinara, a radno vreme bazena je od 10.00 do 18.00 sati

BEOGRAD - Sezona kupanja na renoviranim otvorenim bazenima sportskog centra ''Milan Gale Muškatirović'' počeće 17. juna i trajaće do 1. septembra, najavljeno je iz opštine Stari Grad.

Cene karata su na nivou prošlogodišnjih - pojedinačne karte za odrasle koštaju 250 dinara, za decu do sedam godina 100 dinara, a radno vreme bazena je od 10.00 do 18.00 sati.

U sklopu ovog sportskog centra nalaze se otvoreni i zatvoreni bazeni, olimpijski bazen koji je na raspolaganju najpoznatijim plivačima za razna takmičenja i dečiji bazen prilagođen osobama sa invaliditetom.

Opština Stari Grad preuzela je brigu o Sportsko-rekreativno-poslovnom centru ''Milan Gale Muškatirović'' i tokom prošlih godina namenski štedela i izdvajala budžetska sredstva obezbedivši oko 900 miliona dinara za obnovu zatvorenih i otvorenih bazena, krova, staklene fasade i bazenske tehnike.

Projekat rekonstrukcije je predvideo rotiranje velikog bazena na otvorenom za 990 stepeni, kao i proširenje dimenzija sa 30 puta 21 metar na 50 puta 25 metara.

Takođe, predviđeno je povećanje dečijeg i rekreativnog bazena, izgradnja betonskih tribina sa obe strane olimpijskog bazena, rekonstrukcija bazena za neplivače sa dodatnim sadržajima i dostupnost osobama sa invaliditetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track