Isključena voda objektima "Železnice Srbije"
Foto: Kurir

Novi Sad

Isključena voda objektima "Železnice Srbije"

Srbija -
Ukoliko niko ne dođe na dogovor o reprogramu duga, sutra će sa vodovodne mreže biti isključen Nastavni centar policije na Klisi

NOVI SAD - Zbog višemesečnog neplaćanja i stvaranja duga koji je veći od milion dinara danas su sa vodovodne mreže isključeni objekti "Železnice Srbije", stara Ranžirna stanica i Služba vuče kao i pripadajući stambeni objekti koji se nalaze na Futoškom putu, saopšteno je iz Javno-komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

U saopštenju se navodi da iz Nastavnog centra policije na Klisi niko nije došao na dogovor o reprogramu duga, pa je, kako se ističe, nedostatak ekipe koja bi obavila skidanje vodomera jedini razlog što i taj centar danas nije isključen sa vodovodne mreže. Ukoliko se situacija ne promeni, kako je najavljeno, Nastavni centar policije će sutra biti isključen sa vodovodne mreže.

Iz "Vodovoda i kanalizacije" saopštavaju i da je do petka ostavljen rok preduzećima "Albus", "AMB grafika" i bivšem "Gaga plastu" da izmire dugovanja ili sklope sporazum o reprogramu duga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track