TOB predstavlja Beograd na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Globalno turističko tržište

TOB predstavlja Beograd na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Beograd -

BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda (TOB) će počev od danas do 9. novembra predstaviti turističku ponudu srpske prestonice na Svetskom sajmu turizma u Londonu - WTM, vodećem globalnom događaju za turističku industriju.

Ovim povodom TOB će predstaviti nove info promo materijale o turističkoj ponudi Beograda, brošure Atrakcije Beograda, City Break, Gatro Beograd, Savamala, Beograd na vodi, navodi se u saopštenju TOB-a.

Svakog novembra u Londonu, Svetski sajam turizma okuplja više od 50.000 profesionalaca, vladinih ministara i međunarodnih medija, gde imaju priliku da pregovaraju i saznaju novosti i trendove u turističkoj industriji.

Ovogidišnji nastup i učešće na WTM-u se realizuje pod okriljem Turističke organizacije Srbije (TOS), a uz TOB izlažu Er Srbija, agencije Glob Metropoliten Tours, Kon Tiki – Big Blu, Tera Travel, i hoteli Radison Blu Old Mil i MK Resort.

Prema poslednjim podacima, broj posetilaca iz Velike Britanije u Beogradu je od početka godine veći za 18 odsto u odnosu na isti period prošle godine, dok je broj ostvarenih noćenja veći za 16 odsto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track