Najnovije vesti

Cosmopolitan i milenijalci po drugi put zajedno
Foto: Kurir

Moje kreativno Ja 2

Cosmopolitan i milenijalci po drugi put zajedno

Beograd

Druženje i kreativnost povezali su se u inspirativnom kolažu projekata koje sa puno ljubavi gradi magazin Cosmopolitan

1 / 15 Foto: Kurir

Organizovana je druga Cosmo izložba “Moje kreativno Ja 2”! Nesvakidašnja i kreativna Cosmo priča nastavila se u partnerstvu sa Telenorom i ove godine. Ponosno je drugi put za redom organizovana ova izložba radova milenijal generacije, a kasnije je atmosfera prerasla u žurku i druženje sa kreativcima i mentorima. Multimedijalni koncept postavke, održane u poznatoj beogradskoj galeriji Štab, oduševio je sve ljubitelje umetnosti. Cosmopolitan je ponovo potvrdio povezanost sa milenijal generacijom, nošen njenom beskonačnom energijom originalnih ideja i inovacija.

Izložba “Moje kreativno Ja 2” pripremana je više meseci. Potencijalni učesnici postavke postajali su vremenom sve inspirisaniji i kreativniji, da bi se na samom kraju došlo do izbora od 152 kandidata koji su svi zajedno poslali blizu 400 fantastičnih radova. U najuži krug ušlo je 38 kandidata, odnosno kreativnih rešenja, koji su svojom raznovrsnošću doprineli da se svi zajedno osetimo počastvovano na samoj izložbi. Radovi su bili podeljeni u 5 kategorija: zlatna, koralna, purpurna, neon i azurna.

Azurna Telenor kategorija je bila pravi pokazatelj koliko se digitalizujemo iz godine u godinu i kako se i umetnici sve više okreću aplikacijama kako bi izrazili svoju kreativnost. Svi prisutni gustirali su Gorki list, a oni koji su želeli da uživaju u prepoznaljivom ukusu piva, odlučili su se za poznate brendove Heineken ili Amstel. Naravno, za osveženje svih prisutnih pobrinula se Voda Voda.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...