Najnovije vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 7 saobraćajki, mnogo alkoholisanih, povećan broj lekarskih intervencija...
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 138 puta

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 7 saobraćajki, mnogo alkoholisanih, povećan broj lekarskih intervencija...

Beograd

Više osoba povređeno je u sedam saobraćajnih nesreća kojse su se prethodne noći dogodile u Beogradu, ali nije bilo poginulih.

Protekla noć u Beogradu je bila teška, Hitna pomoć je intervenisala 138 puta od kojih 23 na javnom mestu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se dogodila u 19,40 sati na uglu Bulevar Vojvode Mišića i Ruske muška osoba od 25 godina zadobilia je lakše povrede i prevezena u Urgentni centar.

U Ulici Mite Ruzića, u 20.04 sati oboren je muškarac od oko 75 godina, pešak i prevezen je u KBC Zvezdra, ali još nema podataka o težini povreda.

Muškarac od oko 36 godina zadobio je ortopedske povrede u saobraćajnoj nešreći u 20,47 sati na kružnom putu u Kumodršskom i prevezen je u Institut za ortopediju Banjica.

U 21,53 sati na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije povređena je ženska osoba od oko 63 godine i prevezena u Urgentni centar.

Devojka od oko 22 godine povređena je u saobraćajnoj nesreć koja se dogodila blizu jedan sat posle ponoći na uglu Viteza Karađorđeve zvezde i Mirijevskog venca, i prevezena je u Urgentni centar.

U 02,38 sati na uglu Maršala Tolbuhina i Milana Jovanovića na Čukarici automobili je udario u semafor i tom prilikom je povređena muška osoba od 33 godine koja je prevezena Urgentni centar.

Tri osobe, dve ženske od 26 i 28 godina i muška od 40 godina su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći u ulici Viteza Karađorđeve zvezde.

Jedan muškarac oko 34 godine povređen je nožem u Gočkoj na Petlovom brdu i sa povredama stomaka je prevezen na reanimaciju u Urgentnom centru.

Od hroničnih bolesnika, pomoć su tražili građani sa hipertenzijom, astmatičari i srčani bolesnici, rekla je Macura.

Tokom noći pomoć su tražile i alkoholisane osobe.

Hitna pomoć je juče imala 145 intervencija od kojih 41 na javnom mestu, uključujući u devet saobraćajnih nesreća.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...