MASOVNA TUČA NOĆAS NA TERAZIJAMA: I u Sarajevskoj mladić uboden nožem
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć nije znala kud će pre

MASOVNA TUČA NOĆAS NA TERAZIJAMA: I u Sarajevskoj mladić uboden nožem

Beograd -

BEOGRAD - Jedna devojka (26) je teže, dok je sedam lakše povređeno u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, a dogodile su se i dve tuče u kojima i jedan ubod nožem.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko dva časa posle ponoći na auto-putu kod Arene, devojka (26) je sa težim povredama prevezena u reanimaciju Urgentnog centra.

U tuči oko pola četiri jutros u Sarajevskoj ulici, lakše je povređen muškarac koji je uboden nožem. Istovremeno, došlo je do masovne tuče na Terazijama, ali su svi lakše povređeni.

U saobraćajnim nesrećama u toku noći povređeno je još sedam osoba.U nesreći kod Blagoja Parovića i Požeške lakše su povređena dvojica mladića starosti 21 i 25 godina, kao i jedna devojka (21).

Zbog nesreće na Obrenovačkom putu lakše je povređena trudnica, dok je u ulici Milana Rakića u saobraćajnoj nezgodi lakše povređeno tri osobe. U toku noći, bilo je dosta alkoholisanih, kao i padova zbog leda, a pomoć su najviše tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.

Intervenisano je 106 puta, od čega 22 na javnom mestu.

Bonus video

(KURIR TV) NOVA MAKLJAŽA: Opet se potukli srednjoškolci u Zaječaru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track