Otvorenim autobusom do Avale i manastira Beograda

Turizam

Otvorenim autobusom do Avale i manastira Beograda

Beograd -
Kružna tura "Iz srca grada do Avale" iz otvorenog autobusa sa prepoznatljivim motivima Beograda saobraća do Avale svakog vikenda, sa polascima u 9, 12, 15 i 18 časova, a kreće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića

BEOGRAD - U okviru letnje turističke sezone u Beogradu uvrštene su jos dve ture razgledanja grada, kružna tura "Iz srca grada do Avale" i "Manastiri Beograda", saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

Kružna tura "Iz srca grada do Avale" iz otvorenog autobusa sa prepoznatljivim motivima Beograda saobraća do Avale svakog vikenda, sa polascima u 9, 12, 15 i 18 časova, a kreće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

Cena povratne karte za odrasle je 500 dinara, za decu 250 dinara, a u jednom pravcu iznosi 250 dinara.Karte se mogu kupiti u Turističkom informativnom centru na Trgu Republike 5. i turističkim agencijama"Laste" u Beogradu, Savski trg 1a, putem telefona 011/6642 473 i u Balkanskoj 35-39 ili putem telefona 011/3622 298.

Svake srede, turom "Manastiri Beograda" predviđen je obilazak četiri manastira: Manastir Vavedenja, Presvete Bogorodice na Senjaku, manastir Svetog Petra i Pavla na Kosutnjaku i manastir Rakovica.

Polasci su u devet časova sa Savskog trga i turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića u 9,30 časova.Karte se mogu kupiti na istim prodajnim mestima, a cena je 500 dinara za odrasle i 250 dinara za decu.

Ture razgledanja ovih atraktivnih turističkih destinacija realizujuju se u saradnji sa turističkom agencijom Saobraćajnog preduzeća "Lasta" iz Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track