Šapić: DS neće praviti skandale kao drugi

Šapić: DS neće praviti skandale kao drugi

Beograd -
Demokratska stranka, za razliku od drugih, neće koristiti teške reči, niti praviti bilo koju vrstu skandala zato što je neko ko je izabran na njenoj listi podržao formiranje vlasti političkih protivnika

BEOGRAD - Demokratska stranka, za razliku od drugih, neće koristiti teške reči, niti praviti bilo koju vrstu skandala zato što je neko ko je izabran na njenoj listi podržao formiranje vlasti političkih protivnika, kao što se dogodilo u Grockoj, izjavio je predsednik beogradskog odbora demokrata Aleksandar Šapić.

Šapić je primetio da političkim protivnicima DS-a ne smeta kada ih podrže ljudi izabrani na listi DS, ali da su skloni izazivanju nereda, gde su bili ugroženi i ljudski životi, kao u Surčinu i Barajevu, kada se njihovi odbornici priklone strankama druge grupacije.

"Uvereni smo da građani umeju da prepoznaju i cene sve one koji su dosledni i principijelni. Činjenica je da su odbornici vlasnici mandata i da sve svoje odluke donose shodno svom političkom uverenju i svojim moralnim načelima", rekao je Šapić.

Gradski odbor DS Beograd juče je saopštio da je odbornik Mihailo Barac iz redova SDPS, koji je izabran na listi "Izbor za bolju Kaluđericu i Grocku", na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Grocka dao podršku koaliciji koju čine Srpska napredna stranka, Demokratska stranka Srbije i Ujedinjeni regioni.

DS je dalje navela da je zahvaljući tome, protivno volji građana, Grocka dobila vlast sačinjenu od tih stranaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track