NOĆ UŽASA U BG: 7 nesreća, tuče i pijanstva! Muškarac napadnut SEKIROM na IBARSKOJ MAGISTRALI
Foto: Marina Lopičić

12 povređenih

NOĆ UŽASA U BG: 7 nesreća, tuče i pijanstva! Muškarac napadnut SEKIROM na IBARSKOJ MAGISTRALI

Beograd -

BEOGRAD - U sedam saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, povređeno je 12 osoba od kojih je jedna pretrpela teške povrede, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć portekle noći intervenisala je 120 puta, od kojih 36 na javnom mestu, navela je Macura. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 19.19 kod Železničke stanice na Tošinom bunaru, motociklista (22) je zadobio teške povrede glave i stomaka i prevezen je u Urgentni centar.

Kod skretanja za Vidikovac na Ibarskoj magistrali u 4.09 muškarac (49) zadobio je teške povrede od udarca sekirom po glavi.On je prevezen u Urgentni centar gde je predat neurohirurgu, navela je Macura.

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

U 19.16 na Ovčarskom putu u saobraćajnoj nesreći povređene su dve muške osobe starosti 24 i 56 godina i prevezene su u Urgentni centar.

U Požeškoj ulici kod broja 19 u 19.57 povređen je muškarac (39) i žena (22), oboje su prevezeni u Urgentni centar.

U Darvinovoj ulici u 20.34 kod pošte muška osoba starosti od 46 godina je povređena i prevezena u UC, a na Zelenom Vencu u 21.56 kod broja 10 povređen je muškarac (47) koji je takođe prevezen u UC.

Ženska osoba (29) je povređena u ulici Žarka Zrenjanina u Borči u 22.12 i prevezena je u UC.U ulici Miška Kranjca kod broja 6 u Rakovici u 04.42 intervenisale su dve lekarske ekipe koje su u Urgentni centar prevezle po dve osobe.

Prva ekipa prevezla je muškarce starosti od 28 i 39 godina, a druga je zbrinula i prevezla muskarce od 20 i 38 godina.

Kod skretanja za Vidikovac na Ibarskoj magistrali u 04.09 muškarac (49) zadobio je teške povrede od udarca sekirom po glavi.On je prevezen u Urgentni centar gde je predat neurohirurgu, navela je Macura.

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, bilo je tuča, osoba u alkoholisanom stanju kao i srčanih bolesnika i osoba sa hipertenzijom, a Hitna pomoć je intervenisala 142 puta, od kojih 51 na javnom mestu, rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track