Najnovije vesti

BESPLATNI ČASOVI ENGLESKOG JEZIKA U VRTIĆIMA NA STAROM GRADU
Foto: Promo

Gradska opština Stari grad

BESPLATNI ČASOVI ENGLESKOG JEZIKA U VRTIĆIMA NA STAROM GRADU

Beograd

Polazeći od uverenja da sva deca zaslužuju jednake šanse za učenje i razvoj, Gradska opština Stari grad obezbedila je besplatne časove engleskog jezika za petogodišnjake i šestogodišnjake u vrtićima na ovoj opštini.

Besplatni časovi prvog svetskog jezika održavaće se u vreme boravka dece u vrtiću, tokom cele godine, a sprovodiće se po licenciranom programu predviđenom za uzrast od 5 i 6 godina.

foto: Promo

„Poznato je da deca u tom uzrastu upijaju informacije poput sunđera, uče i usvajaju nova znanja sa lakoćom i kroz igru. Zato smo uložili velike napore da svakom dečaku i devojčici sa Starog grada omogućimo da već u vrtiću ovlada osnovama engleskog jezika. Ovim potezom oslobađamo roditelje plaćanja dodatnih aktivnosti, a našoj deci darujemo znanje koje će im biti odlična osnova za nastavak učenja jezika koji ceo svet razume“ kaže predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i ističe da se poznavanje engleskog jezika u savremenom dobu podrazumeva poput poznavanja tablice množenja i da je zbog toga važno da se sa učenjem počne na vreme.

foto: Promo

Opština poziva roditelje mališana od 5 i 6 godina, koji pohađaju neki od vrtića na teritoriji Starog grada, da do 6. oktobra prijave svoju decu na besplatne časove engleskog jezika u vrtićima pozivom na broj opštinskog Kontakt centra 785-2-999.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...