ZORANA MIHAJLOVIĆ PORUČILA POKRETU SOCIJALISTA: Ishitrenim saopštenjima zaista činite štetu svom predsedniku Vulinu!
Foto: Beta

ODGOVOR POTPREDSEDNICE VLADE

ZORANA MIHAJLOVIĆ PORUČILA POKRETU SOCIJALISTA: Ishitrenim saopštenjima zaista činite štetu svom predsedniku Vulinu!

Politika -

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je iznenađena saopštenjem Pokreta socijalista u vezi sa njenom izjavom da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa javnosti i da nadležni organi, ako je potrebno ponovo ispitaju slučaj Vulin.

Mihajlović, koja je funkcionerka SNS kaže da "ako neko nije dobro čuo", ona nije rekla ni manje, ni više od onoga što je rekao predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

"Možda čak i manje. Mislim da smo svi članovi vlade i da je nekako potpuno prirodno da se gleda i da sve bude transparentno. Koliko dugo se gledala i istraživala recimo imovina Aleksandra Vučića? Koliko su mediji istraživali moju imovinu? Mislim da je sve to potpuno normalno. Ja sam odreagovala zato što mislim na sigurnonost i stabilnost vlade", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da nema potrebe da polemiše sa poslanicom Pokreta socijalista.

"Ako se neko ne slaže sa mišljenjem predsednika Srbije onda neka to kaže. Da se Pokret socijalista sada ne naljuti ali mislim da ishitrenim saopštenjima zaista čine štetu svom predsedniku (Aleksandru Vulinu), rekla je Mihajlović.

Ružić: Vlada nije poligon za partijske nesuglasice

Ministar Branko Ružić, komentarišući sukom Zorane Mihajhlović i Aleksandra Vulina, kaže da Vlada nije poligon za bilo kakve partijske nesuglasice.

foto: Zorana Jevtić

Ministar Ružić je dodao da svi pojedinačno u Vladi rade poslove za koje su odgovorni pa i ministar Vulin i potpredsednica Mihajlović.

"Najvažnije je da li poslove za koje smo zaduženi obavljamo u interesu građana, a mislim da to rade i Zorana i Aleksandar, kao i svi mi zajedno na čelu sa Anom Brnabić. Ne vidim razloga da se podiže tenzija oko toga", rekao je Ružić.

Upitan da prokomentariše kritike Vulina na račun Zorane Mihajlović, Ružić je odgovorio da ne sagledava to kroz prizmu partijskih sukoba.

"Ne želim da to politizujem, mene interesuje da li Vlada postiže rezultate zbog kojih je oformljena. Uveren sam da ti senzacionalizmi izazivaju pažnju javnosti ali ako mogu da budem dobronameran, bilo bi logično da se na taj način ne komunicira u javnosti", rekao je Ružić.

On je dodao da nije na njemu da bilo koga upućuje u to kako da se ponaša kad obavlja javnu funkciju.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track