RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 3 udesa, pune ruke posla za lekare zbog šlogova mlađih sugrađana
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 107 puta

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 3 udesa, pune ruke posla za lekare zbog šlogova mlađih sugrađana

Beograd -

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno povređeno pet osoba, a nijedna nije bila sa teškom traumom, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u 00:13 sati na uglu Mirijevskog bulevara i Ulice Ladne vode lakše je povređen 30-godišnji muškarac, koji je zadobio tupu povredu glave, i 45-godišnja ženska osoba, koja je takođe zadobila tupe povrede glave i grudnog koša, a prebačeni su u Urgentni centar.

U 02:53 sati na auto-putu ka Šidu, kod Geneksa, lakše povrede glave zadobio je muškarac star oko 30 godina, koji je prevezen u KBC Zemun.

U Bulevaru kralja Aleksandra kod stare okretnice, kod Kluza, u 04:00 sati povrede glave i grudnog koša zadobila su dva muškarca, od 49 i 27 godina starosti, koji su potom prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 107 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, dok su se od hroničnih bolesnika najviše za pomoć javljali astmatičari, a bilo je i poziva zbog šlogova kod mlađih osoba.

Juče je, prema njenim rečima, zabeležena 121 intervencija Hitne pomoći od kojih 27 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track