Mladić izboden nožem u Obalskih radnika

Hitna pomoć

Mladić izboden nožem u Obalskih radnika

Beograd -
Mlađi čovek izboden je oko ponoći i ima šest ubodnih rana

BEOGRAD - Mladić star oko 24 godine izboden je noćas nožem u ulici Obalskih radnika u Beogradu i zadobio je teške telesne povrede, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Mladić je izboden oko ponoći, ima šest ubodnih rana i ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u reanimaciju Urgentnog centra.

Tokom noći desile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe. U 22.55 na uglu ulica Koste Nađa i Semjuela Beketa povređena je muška osoba stara oko 19 godina, a u 23.21 na uglu Despota Stefana i Džordža Vašingtona povređen je motociklista, muškarac star oko 26 godina.

Dvadeset minuta posle ponoći na uglu Trgovačke i Jablaničke ulice povređena je ženska osoba stara oko 31 godinu, koja je sa više povreda prevezena u Urgentni centar. Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 123 puta od čega 29 puta na javnom mestu. Pomoć su tražili njačešće hronični bolesnici.

Prethodna 24 sata Hitna pomoć je intervenisala 246 puta od toga 68 puta na javnom mestu, često zbog kolapsa urouzrokovanog vrućinom. Kako je rečeno, starije osobe su poslušale savet lekara i nisu izlazile na sunce u najtoplijem delu dana, ali su zato lekari intervenisali zbog kolapsnog stanja kod mlađih osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track