BOGATA PONUDA: Beograd na sajmu turizma u Moskvi
Foto: Printscreen

najznačajniji poslovni sajam

BOGATA PONUDA: Beograd na sajmu turizma u Moskvi

Beograd -

BEOGRAD - Poslovni ljudi i turisti iz Rusije imaće priliku da se od danas do 15. marta upoznaju sa turističkom ponudom Beograda, na sajmu turizma MITT u Moskvi, koji je najznačajniji poslovni sajam za rusko tržište.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije Beograda, uoči početka sajma, u ponedeljak, 12. marta, održana je specijalna prezentacija turističke ponude Beograda i Srbije za predstavnike medija i turističkih agencija, kojoj su prisustvovali prvi sekretar Ambasade Srbije u Rusiji Boris Sekulić, direktor Turističke organizacije Srbije Marija Labović, i zamenik direktora TOB-a Slobodan Unković.

Prezentaciju, organizovanu u restoranu "Nikola Tesla", ispratio je veliki broj medija među kojima su National Geographic, L'Officel Voyage, Discovery, TTG Rušia,Metro, GEO, Vokrug Sveta, SmartJourney, 100dorog, Turizm, Vesti.ru, Votpusk.ru, RIA Novosti, Komsomolskaja Pravda i mnogi drugi.

TOB će na sajmu MITT, koji je posvećen prvenstveno poslovnim posetiocima, ali i otvoren za publiku, predstaviti ponudu naše prestonice za turiste iz Rusije, koji se prema statističkim podacima za 2017. godinu nalaze na 12. mestu po broju dolazaka i na 6. mestu po broju ostvarenih noćenja u Beogradu, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track